- مهدی حاجیان
انتظار 22 ساله برای تب ناتمام
نویسنده کتاب تب ناتمام گفت: جرقه نگارش این کتاب حدود 22 سال پیش در ذهن من زده شد یعنی زمانی که بنده برای اولین بار شهید دخانچی را از تلویزیون دیدم.
به گزارش اشراق نیوز، اولین نشست از سلسله نشست های نقد و بررسی کتاب های ادبی (طلوع) به همت اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی عصر چهارشنبه 28 دیماه در سالن نمایش معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه برگزار شد.
در این نشست که با حضور زهرا سادات حسینی، نویسنده کتاب تب ناتمام، و حاج حسین کاجی، راوی تاریخ و سیره شهدا، برگزار شد زهرا سادات حسینی با اشاره به انتظار 22 ساله خود برا چاپ کتاب تب ناتمام گفت: در کنار تمام سوالاتی که با دیدن شهید دخانچی برای بنده پیش آمد، چیزی که ذهن بنده را خیلی درگیر کرد، آرامشی بود که در چهره ایشان قرار داشت. این آرامش یک آرامشی بود که از ذات ایشان برمیآمد به همین خاطر چهره ایشان تا مدت ها در خاطر بنده ماندگار شد تا زمانی که به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: با توجه به نوع زندگی شهید که میدانستم چقدر جذاب است خیلی منتظر بودم که کتاب ایشان نگاشته شود ولی خب در این 20 سال که منتظر بودم، تنها یک مجموعه خاطره از شهید چاپ شد که با تمام نکات مثبتی که داشت یکسری از سوالاتی که در ذهن بنده بود را جواب نمیداد به همین خاطر بعد از 20 سال خودم کار را شروع کردم و بعد از 2 سال، نگارش کتاب به اتمام رسید.
نویسنده کتاب تب ناتمام با اشاره به ارتباط ذهنی خود با شهید دخانچی و مادر ایشان در زمان نگارش کتاب اذعان کرد: زندگی مادر شهید یک زندگی پر ماجرا و پر تلاطمی بود که از دوران ازدواج و تولد بچه ها شروع و این تلاطم بعد از جانبازی شهید دخانچی چند برابر شد. آن قسمت هایی که بنده را بیش از هرچیزی تحت تاثیر مضاعف قرار میداد و ذهن من را درگیر کرده بود، همان دوران مجروحیت شهید بود که شهید و خانواده او با قطع نخاع شدن ایشان روز ها را سپری میکردند.
در ادامه زهرا سادات حسینی درخصوص حفظ مرز بین فضاسازی ذهنی و بیان واقعیت در امر نگارش کتاب گفت: این کتاب از یک طرف داستان یک زندگی، از طرف دیگر مستند و از طرف دیگر قرار بود در وادی داستان وارد شود و میبایست جذابیت های یک داستان را هم در خود داشته باشد به همین دلیل در کنار اینکه سعی کردم هیچ مطلبی را به دروغ ننویسم و با احساس خواننده بازی نکنم، تلاش داشتم تا از عناصر داستان بهخصوص صحنهپردازی و شخصیتپردازی استفاده کنم.
لینک کوتاه :
https://eshragh.ir/p=13083