• سید خلیل حسینی

گره خوردن جنبه ادبی با جنبه بصری در سرود سلام فرمانده/ ابهام در تخاطب این سرود

فعال رسانه ای گفت: یکی از مؤلفه هایی که به سرود سلام فرمانده تشخُص داد، گره خوردن یک جنبه ادبی با یک جنبه بصری است؛ این گره از لفظ سلام فرمانده و احساس کنشگری و مشارکت کودکان با احترام نمادین نظامی ایجاد شد.

Eshragh

به گزارش روابط عمومی معاونت مهر، سیدمهدی موسوی فعال عرصه رسانه و فضای مجازی در اولین برنامه اندیشگاه رسانو که به بررسی تحلیلی الگوهای موج آفرینی در فضای مجازی با تولیدات مذهبی و با تمرکز بر سرودهای «عزیزم حسین (ع)» و «سلام فرمانده» اختصاص یافت، گفت: در مورد وجوه مثبت شعر سلام فرمانده می توان به سوار شدن آن روی ملودی و ارتباط گرفتن با ذائقه زبانی کودکان امروز اشاره کرد.

وی افزود: یکی دیگر از مؤلفه هایی که به سرود سلام فرمانده تشخُص داد گره خوردن یک جنبه ادبی با یک جنبه بصری است؛ این گره از لفظ سلام فرمانده و احساس کنشگری و مشارکت کودکان با احترام نمادین نظامی ایجاد شد. موسوی خاطرنشان کرد: یک سری گرایشات عوامانه باعث شده کودکان به متن سرود سلام فرمانده نزدیک شوند. وی سرود سلام فرمانده را حائز دعا برای فرج در کنار مضمون مهدویت دانست و گفت: محتوای عهد بستن با فرمانده و دعا کردن برای آن یک امر عاطفی مهم برای کودکان بود. این فعال عرصه رسانه و فضای مجازی تصریح کرد: حداقل کاری که سرود سلام فرمانده انجام داده است ایجاد موج اجتماعی در میان کودکان و نوجوانان می باشد. وی با اشاره به برخی از نقاط ضعف شعر سلام فرمانده افزود: اینکه در این شعر گفته می شود مانند میرزا کوچک خان کار را تمام می کنم، مصداق تاریخی ندارد. موسوی بیان داشت: کوچک بودن کودک با مثال زدن میرزا کوچک خان تطابق معنایی چندایی ندارد. وی در پایان گفت: مقام تخاطب این شعر تا حدودی مبهم است و همان طور که دیده شد برخی سرود سلام فرمانده را در تجلیل از حاج قاسم و برخی از مقام معظم رهبری و بعضی دیگر نیز در تعظیم حضرت امام زمان (عج) معرفی نمودند.


لینک کوتاه :
https://eshragh.ir/p=11256


اخبار مرتبط


دیدگاهی وجود ندارد !