- محمدرضا قربان زاده
بدون کار هنری زبان گفتگو با مخاطب را از دست میدهیم/ توسعه فضای کار هنری در میان طلاب زبان گفتگوی ما با مخاطب را باز میکند
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه میتوان فضای علمی عمیق در وسعت جهانی داشت و کار هنری هم انجام داد، گفت: به نظرم بدون کار هنری زبان گفتگو با مخاطب را از دست میدهیم.
به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، دکتر مسعود معینیپور معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در آیین اختتامیه نمایشگاه تجلی عبودیت که صبح امروز در نگارستان اشراق قم برگزار شد، گفت: من قریب به ۲۰ سال است که منتظر برپایی چنین جلسهای هستم. در واقع در سال ۸۲ که برای اولین بار خدمت استاد عبودیت رسیدم برای بحث در مورد اینکه چگونه فلسفه بخوانیم، آنموقع بود که متوجه شدم استاد عبودیت اهل هنر و نقاشی و خطاطی هستند، راجع به فضای علمی و کاری ایشان صحبت کردیم و سپس به ایشان گفتم چرا آثار هنریشان را در بیرون منتشر نمیکنند؟ ایشان گفتند شهرت برای من آفت دارد از این رو من از همان زمان منتظر چنین جلسهای هستم.
وی افزود: هنگام ورود آیت الله رجبی، خدمت ایشان هم عرض کردم که تصور نمیکردم جلسهای را خدمت اهالی علم و فقه و علوم حوزوی برای اختتامیه نمایشگاهی از آثار طبیعت باشم.
معینی پور خاطرنشان کرد: آنچه در ذهنیت اجتماعی ما وجود دارد، این است که طلبهها اهل هنر و ذوق نیستند و فضای هنری در آنها بروز و ظهور ندارد، البته گاهی منع فقهی و منع اخلاقی و اجتماعی اقتضا میکرد بروز و ظهور هنری وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به هدف برگزاری اين نمايشگاه بیان داشت: هدف ما از تشکیل این جلسه، تشویق طلبهها به سمت کار هنری بود و القای این نکته که میتوان فضای علمی عمیق در وسعت جهانی داشت و کار هنری هم انجام داد و به نظرم بدون کار هنری زبان گفتگو با مخاطب را از دست میدهیم.
معاون فضای مجازی هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی افزود: متاسفانه طلبهها در کارکرد اجتماعی و در مواجهه با مخاطب، زبان مناسب با تحولی که در مخاطب در حال شکلگیری است، ندارند لذا اگر توسعه این فضاها در دستور کار محیطهای علمی مثل دفتر تبلیغات قرار گیرد و در فضای کار هنری اهتمام کنیم و این فضا توسعه پیدا کند زبان گفتگوی ما با مخاطب باز میشود.
وی همچنین عنوان کرد: در بین طلبهها خوشنویسان، عکاسان و فیلمسازانی در تراز جهانی داریم که در جشنواره فیلم دینی اشراق که تا چهل روز دیگر برگزار میشود تاکنون هزار اثر مستند، فیلم کوتاه، داستانی، فیلمنامه و پژوهش از طلاب و کسانی که دغدغه تولید دینی دارند، به ما رسیده است.
معینی پور در پایان گفت: تقاضا دارم هم در موسسه امام خمینی(ره) هم در فضاهای بزرگ حوزوی این آثار برای طلاب به نمایش گذاشته شود تا طلبهها با این فضای هنری آشنا شوند.
لینک کوتاه :
https://eshragh.ir/p=18396