- محمدرضا قربان زاده
مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم فارغ از هر نوع مذهب و دینی
چهلوهفتمین کرسی تحلیلی رسانو با موضوع پاسخگویی به شبهات فلسطین و غزه با حضور استاد حجتالاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی نخبه تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در سالن جلسات معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه این دفتر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه، حجت الاسلام والمسلیمن رفیعی در کرسیتحلیلیرسانو با موضوع پاسخگویی به شبهات فلسطین و غزه که به همت معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد در بیان تاریخچه اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی خاطرنشان ساخت: امروزه جنگ غزه که همان طوفان الاقصی می باشد موجب شده است تا داستان فلسطین و مظلومیت مردمان آن در افکار عمومی دنیا احیا شود به طوری که در آمریکا و نیز دیگر کشورهای غربی صد ها هزار نفر پرچم فراموش شده فلسطین را در دنیا بر دستان خود بگیرند.
وی با بیان این که امروزه بیش از 85 درصد از خاک فلسطین تحت اشغال رژیم صهیونیستی می باشد ابراز داشت: مردمان فلسطین از جنایات و ظلم های رژیم غاصب خسته شده اند و طوفان الاقصی نتیجه ظلم ها و کودک کشی های رژیم صهیونیستی می باشد که به واسطه این امر ابهت و هیمنه این رژیم غاصب شکسته است که امتداد این مبارزه قطعا شکست رژیم صهیونیستی و پیروزی مردم غزه خواهد بود چرا که در فلسطین همه خانه ها داغ دار هستند و ادم داغ دیده دست صلح به دشمن نخواهد داد.
نخبه تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اهمیت طوفان الاقصی خاطرنشان ساخت: پیروزی نهایی با آزادی سرزمین فلسطین صورت می پذیرد و البته آن چیزی که اکنون اتفاق می افتد عدم موفقیت اسرائیل و کوچ دادن فلسطینی ها و شکسته شدن آن اقتدار و هیمنه برای رژیمی است که در جهان ادعای زیادی داشت.
وی ادامه داد: چه بسا امروزه موصوع فلسطین بر سر زبان ها در دنیا افتاده است و نیاز است در این امر نسبت به جنایت های رژیم کودک کش، روشنگری برای آحاد جامعه صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: غرب و جریان استکبار در تلاش هستند جنایات خود در غزه را بپوشانند اما در دنیای معاصر امروز، رسانه به حدی فراگیر شده است که نمی توان حقایق را از مردم پوشاند و البته اعلام انزجار توده مردم و ملیت های مختلف نتیجه آن است که رسانه های معاند و مستکبر نتوانسته اند به اهداف خود برسند لذا ظالمیت اسراییل و مطلومیت فلسطین مردم دنیا را به خیابان ها کشانده است.
وی با بیان این که دشمنان در تلاش برای اختلاف افکنی مذهبی بین نیروهای مقاومت هستند ابراز داشت: فلسطینی ها بخشی از مسلمانان اهل سنت می باشند اما نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبریت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) معتقد به یک اصل مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم فارغ از هر نوع مذهب و دینی می باشد.
استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: لذا هرکجای عالم ظلمی بشود ما موظف به حمایت از آن هستیم و این که اینها ناصبی هستند خلاف واقع است و همه اینها معتقد به پیامبر(ص) و اهل بیت و قرآن هستند و جدای از این باورها نیستند و البته عقاید انجرافی ممکن است در هرمنطقه ای وجود داشته باشد همانطور که در ایران نیز وجود دارد.
وی با بیان این که باید نکات و روشنگری ها در عرصه رسانه در قالب جذاب برای مخاطبان و قشرهای جامعه تولید شود گفت: رسالت ما با همراهی کردن مردم می باشد لذا باید رسالت اصلی ما در جهت ترویج مبانی دینی باشد البته به هر شکل معقول و شرعی و نوین که جهت تعمیق بخشی به معارف دین مبین اسلام موثر باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: ترویج دین مبین اسلام زیر شاخه های زیادی دارد که چهار اصل مهم آن در مقام اول خداشناسی است که باید در جهت موفقیت به این امر مهم در نگرش مخاطبین نسبت به هستی شناسی شناخت داشته باشیم و در مقام دوم نیازمند خود شناسی می باشیم که در این بعد باید نسبت به خصوصیات افراد آشنا باشیم و لذا باید ما مصنوعات الهی و مخاطب و ویژگی های آن را بشناسیم و در مقام سوم وظیفه شناسی و در امر چهارم آسیب شناسی می باشد که بخش زیادی از مشکلات در این امر واقع می شود.
استاد حوزه علمیه قم گفت: در رسانه، دشمن از ما بسیار جلو می باشد و در این امر با راه اندازی پلتفرم های مجازی و چند رسانه ای و تاسیس شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای بصورت شبانه روزی در حال فعالیت و به انحراف کشیدن افکار جوامع بشری و ملت ایران هستند لذا غفلت و عدم اهتمام در این امر مهم قابل پذیرش نمی باشد.
وی با بیان این که نهاد های فرهنگی و حوزوی در امر پاسخگویی به معارف دینی و شبهات گسترده معاندین نظام و دین مبین اسلام فعالیت روز افزونی داشته باشند خاطرنشان ساخت: هنر پاسخگویی در عرصه رسانه بسیار مهم است لذا باید در تولید محتواها بصورت کوتاه و مختصر متقن و قانع کننده و پاسخ ها بومی سازی شوند تا مخاطب را اقناع کند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی لازمه پاسخگویی را کار علمی قوی روشمند دانست و تصریح کرد: فضای مجازی فضای پویایی است و امید است با فراهم کردن چنین فضاها و توجه به موصوعات چالشی جامعه از جمله در حوزه مباحث اعتقادی، سیاسی و اجتماعی این امر محقق شود.
لینک کوتاه :
https://eshragh.ir/p=14637