• سید خلیل حسینی

برگزيدگان اولين جشنواره سراسری شعر اشراق معرفی شدند

Eshragh

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، در مراسم اختتاميه اولين جشنواره سراسری شعر اشراق كه عصر پنج شنبه، ۲۸ ارديبهشت ماه، در مركز همايش‌های بين‌المللی دفتر تبليغات اسلامی برگزار شد، برگزيدگان اين جشنواره معرفی شدند.

 

اين جشنواره به صورت تخصصی در شش رشته سنتی، آزاد،كودك و نوجوان، كتاب (مجموعه‌های چاپ شده شعر طلاب)، پژوهش و بيداری اسلامی برگزار شده بود.

 

بنا براين گزارش، ۸۳ برادر و ۲۷ خواهر طلبه آثار خود را در قالب ۸۵۰ اثر به دبيرخانه همايش سراسری شعر اشراق ارسال كرده بودند كه در اين بين بيشترين آثار رسيده در بخش كلاسيك با ۴۹۴ اثر بود.

 

در بخش آزاد ۱۸۵ اثر، كودك و نوجوان ۱۱۸ اثر، آثار چاپ شده كتاب ۳۳ اثر، پژوهش پنج اثر و در بخش بيداری اسلامی نيز ۱۵ اثر به دبيرخانه همايش ارسال شده بود.

 

پس از انجام سه مرحله داوری بر روی آثار رسيده در بخش‌های شش گانه ۱۴ نفر از طلاب حائز عنوان‌های برتر شدند و هشت نفر نيز مورد تقدير قرار گرفتند كه به آنان لوح تقدير و جوايز ارزنده‌ای اهدا شد.

 

در بخش سنتی انسيه سادات هاشمی ، محمد مجتبی احمدی و حسن بياتانی موفق به كسب رتبه‌های اول تا سوم شدند و از مهدی عرب مختاری و قاسم اردكانی تقدير شد.

 

در بخش آزاد نيز سيدمحمد حسين محمدی رتبه اول را كسب كرد و زينب صدقی و سارا حيدری به ترتيب حائز رتبه‌های دوم و سوم شدند، ضمن اين كه در اين بخش زهرا صادق‌زاده و فاطمه سادات حسينی شايسته تقدير شناخته شدند.

 

در بخش كودك و نوجوان اولين جشنواره شعر اشراق نيز يحيی علوی فرد، سعيد عسگری و طيبه رضوانی به ترتيب اول تا سوم شده و عليرضا روحانی به همراه مجيد ملامحمدی تقدير شدند.در بخش كتاب نيز مهدی‌نژاد، محمد حسين انصاری‌نژاد و ابراهيم اكبری اول تاسوم شدند.

 

هيات داوران اين جشنواره تنها يك اثر را در بخش پژوهش دارای رتبه اعلام كرد كه طی آن سيد مهدی موسوی حائز رتبه اول شد و از مرتضی كاردر تقدير به عمل آمد. در بخش ويژه بيداری اسلامی نيز رتبه اول به سيد محمد جواد شرافت رسيد و از عليرضا مسلمی تقدير شد.

 

در اين جشنواره كه با حضور جمع كثيری از شاعران و مرثيه سرايان اهلبيت همچون استاد علی معلم دامغانی و حجت‌الاسلام والمسلمين محمد محمدی گلپايگانی، رئيس دفتر مقام معظم رهبری ويژه طلاب حوزه‌های علميه برگزار شد وضعيت توجه به شعر و ادب در حوزه‌های علميه بررسی شد.

 

دبير اجرايی اين جشنواره نيز در آيين پايانی با اشاره به اهداف برگزاری اين جشنواره گفت: شعر همواره يكی از علايق و دل مشغولی‌های ارزشمند حوزويان بوده است و با نگاهی به تاريخ ادبيات دينی درخواهيم يافت كه اغلب بزرگان عرصه ادبيات به ويژه شعر به نوعی از دل حوزه‌های انديشه دينی برخاسته‌اند.

 

حجت‌الاسلام روشن سليمانی افزود: شعر و ادب در حوزه‌های علميه همواره مورد نگاه نافذ رهبر معظم انقلاب بوده است و ايشان بارها بر نقش و جايگاه شعر در ميان عالمان دين و حوزه‌های علميه تاكيد كرده‌اند.

 

وی ابراز كرد: در اين راستا به منظور كشف، پرورش و حمايت از استعدادهای طلاب و فضلای شاعر حوزه‌های علميه سراسر كشور مركز فرهنگی هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم اولين جشنواره سراسری شعر اشراق را برگزار كرده است.



لینک کوتاه :
https://eshragh.ir/p=5565


اخبار مرتبط


دیدگاهی وجود ندارد !